Cele mai mari companii de ride sharing din România

Colaborăm cu principalele platforme de ride sharing din Romania. Fiecare dintre partenerii nostri are posibilitatea de a selecta platformele pentru comenzi.

Asiguram de asemenea acces la bonusurile de performanță si colantare pentru toate platformele.

BOLT

Bolt, cunoscut anterior ca Taxify, este platforma de transport numărul 1 în Europa oferind servicii de ride-hailing cât și de închiriere trotinete. Misiunea companiei este de a face transportul urban mai uşor, mai rapid şi mai fiabil.

Fondată de către Markus Villig, Bolt a fost lansat în 2013. Este una dintre platformele de transport cu cea mai rapidă creştere din Europa şi Africa cu investitori care includ Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital și co-fondatorul TransferWise, Taavet Hinrikus.
sursa: https://bolt.eu/ro/press/

UBER

Uber este o companie americană care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri care le pemite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri. Uber a lansat aplicația pentru iPhone în anul 2010, oferindu-le clienților posibilitatea de a închiria rapid limuzine cu șofer. Ulterior, pe fondul competiției cu jucători mai mici, compania le-a oferit clienților și posibilitatea de a comanda taxiuri sau mașini cu tarife mai mici decât limuzinele.

sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Uber_(companie)

FREENOW

FREE NOW este leaderul european al mobilității urbane. Aplicația funcționează în peste 100 de orașe din Europa cu peste 14 milioane de pasageri și mai mult de 100 000 șoferi. Aplicația FREE NOW nu este despre a ajunge de la punctul A la punctul B, ci despre a te elibera de grijile tale în călătorii.

FREE NOW face parte din grupul Daimler și BMW format în februarie 2019.

Grupul FREE NOW are peste 700 de angajați și 26 de birouri în întreaga Europa. Eckart Diepenhorst este CEO FREE NOW Europa.

sursa: https://free-now.com/ro/despre/

Vino alături de noi

Devino colaboratorul nostru în doar câțiva pași, îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări ai!